Gençlik ve Spor Bakanlığı, bakanlık bünyesindeki birimlerin, hizmet ve faaliyet alanlarının daha da güçlendirilmesi, işbirliğinin ve koordinasyonun en üst seviyeye çıkarılması amacıyla gerçekleştirdiği ‘İstişare Kampları’na devam ediyor.

Bu kapsamda ilk olarak Gençlik ve Spor Uzman ve Uzman Yardımcıları ile Çorum’da 11-13 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilen İstişare Kampları’nın ardından sahada doğrudan gençlere yönelik hizmet ve faaliyetleri yürüten taşra teşkilatındaki Gençlik Liderlerine yönelik olarak 16 Eylül de başlayan program, Gençlik Merkezi Müdürleriyle devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’ünde katıldığı kamp programında bilgi, birikim ve deneyimler doğrultusunda teori ve pratiğin yanında uygulama örneklerini paylaşılıyor, takım ve grup çalışmalarının yapılıyor ve gençlik çalışmalarına yönelik her türlü fikir, öneri ve görüşler masaya yatırılıyor.

Tüm bu çalışmalarla gençlere yönelik kapsayıcı, bütünleştirici yeni söylemler ve yaklaşımlar ile yerelden merkeze Gençlik ve Spor Bakanlığının gençliğe ilişkin ortak dil ve çerçeve oluşturması, amaç ve hedef birlikteliğinin güçlendirilmesinin hedefleniyor.

“Genç odaklı ve Genç dostu olmak” temasıyla gerçekleştirilen ve ülke genelindeki Yurt Müdürleri ve İl Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmeye devam edecek olan İstişare Kampları 3 Ekim’e kadar devam edecek.